Hírek

Hírek

További élénkülés a tréningpiacon - nőtt a kereslet a minőségi szolgáltatók iránt

Bár a gazdasági válságra adott egyik első reakcióként a cégek a munkatársak és a vezetők képzésére szánt forrásokat kurtították meg, a 2012-es trendfordulót követően, 2015-ben tovább folytatódott a tréningek térnyerése és ismételten nőttek a tréningköltések.

Új elnök a Tréning Kerekasztal élén

2014 végén új elnököt választott Szabó Csaba személyében az ország vezető tréningcégeit tömörítő Tréning Kerekasztal Egyesület. Csaba a DEVELOR Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója, a Tréning Kerekasztal elnöki megbízását ezen szerep mellett tölti be. Csaba több, mint 20 éve alkalmazza tréneri készségeit. Globális nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciót, majd 6 éve választotta hivatásául a tréneri pályát.

Testreszabott üzletfejlesztés - nagysikerű konferencia HVG-vel

2013. február 14-én a Tréning Kerekasztal a HVG-vel együttműködve nagysikerű szakmai konferenciát rendezett "Testreszabott üzletfejlesztés" címmel. A 110 résztvevő által látogatott rendezvényen 18 szervezetfejlesztési modell került bemutatásra.

Elhunyt a TK alapító Dr. Lővey Imre

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a Tréning Kerekasztal egyik alapítója, Dr. Lövey Imre 2012. augusztus 29-én, szerdán, váratlanul elhunyt.

Új elnököt választott a Tréning Kerekasztal

A Tréning Kerekasztal 2011. június 22-i Közgyűlésén új elnökének Ecsédi Istvánt, a Sämling ügyvezető igazgatóját választotta. A tagság megköszönte Zala Ákos leköszönő elnöknek a négyéves munkáját.
 < 12